Didergő 2022 | Regisztráció

Didergő 2022 | Regisztráció

A hétvégét a Zápszonyi Magyar Baptista Közösség szervezi a Bethlen Gábor Alap és a Kárpátaljai Második Esély Jótékonysági Alapítvány támogatásával. A “Didergős” téli hétvége a fiatalok számára 6. alkalommal kerül megszervezésre. Ebben az évben a Nagybereznai járásban található Viharoson, a Vadvölgy Panzióban leszünk 2022. január 21-23. között.

A jelentkezés határideje 2022. január 19.

A hétvégén Iván Barnabás misszionárius lesz a vendégünk, más magyarországi fiatalokkal együtt.

Ha elmúltál 13 éves, akkor várunk téged is. Jó, ha lesz nálad meleg ruha (több is!), bakancs, sál, kesztyű, sapka, törölköző, tisztálkodási szerek. Szerezz be egy Bibliát és egy jegyzetfüzetet is! Ágyneműt (párnahuzat, takaróhuzat és lepedő) NEM KELL magaddal hoznod! Hozhatsz mindenféle (nem romlandó) kaját, rágcsálnivalót, de arra kérünk, hogy azokat ne a szobádban fogyaszd majd el.

Kérünk ne hozz magaddal olyat, ami rád, vagy másra nézve veszélyt jelenthet. Érdemes az aranyat, simogatós telefonokat, laptopot, táblagépet, zsebpénzt, muzsikaládákat otthon hagyni, mert nem lesz lehetőség a használatukra! Felelősséget az értéktárgyaidért nem tudunk vállalni!

A regisztrációs felület itt találod: DIDERGŐ 2022  A jelentkezés lehetőségét lezártuk, a helyek beteltek!