DIDERGŐ | 2020 | regisztráció

DIDERGŐ | 2020 | regisztráció

A Második Esély Misszió 5. alkalommal szervezi meg a “Didergős” téli hétvégét a fiatalok számára. A korábbiakhoz hasonlóan, most is a Bereg Camp táborhelyet fogjuk bérbe venni 2020. február 14-16-ig. A jelentkezés határideje 2020. február 11.

Vendégeink lesznek Marc Patton, Révész Dani és az esztergomi fiatalok egy része akik a dicsőítésben és a tanításban is kiveszik a részüket.

Ha elmúltál 13 éves és vállalja érted valaki a felelősséget, akkor várunk téged is. Jó, ha lesz nálad meleg ruha (több is!), bakancs, sál, kesztyű, sapka, törölköző, tisztálkodási szerek. Szerezz be egy Bibliát és egy jegyzetfüzetet is! Szükséges, hogy ágyneműt (párnahuzat, takaróhuzat és lepedő) hozz még magaddal!

Kérünk ne hozz magaddal olyat ami rád, vagy másra nézve veszélyt jelenthet. Érdemes az aranyat, simogatós telefonokat, laptopot, táblagépet, zsebpénzt, muzsikaládákat otthon hagyni, mert nem lesz lehetőség a használatukra, vagy valaki véletlenül megszabadít tőle! Felelősséget az értéktárgyaidért nem tudunk vállalni!